Slēpošanas bikšu saīsināšana, atšūšana un iešūšana

apģērba pielāgošana
Dāvanu pielāgošana augumam
27/12/2016
Rāvējslēdzēju remonts
26/01/2017
sleposanas-bikses-saisinat

Ir sācies pats labākais laiks, lai dotos uz sniegotajiem Alpiem baudīt ziemas priekus. Pāršķirojot savus ziemas sporta apģērbu krājumus ne reti uzduramies vecajām un tajā pašā laikā jaunajām slēpošanas biksēm, kuras tā arī uzvilkām tikai veikalā nopērkot. Bet toreiz, pērkot slēpošanas komplektu, audumu kombinācija un ventilācijas sistēmas likās tik lieliskas, ka nepievērsām uzmanību tam, ka sniega bikses patiesībā ir centimetrus 10 par garu, bet jakas piedurknēs pazūd pacēlāja karte.

Tomēr, lai justos ērti, stilīgi un pilnībā baudītu slēpošanas vai snovborda priekus, vajag tikai vizuāli mazas izmaiņas – saīsināt slēpošanas, snovborda bikšu garumu. Lai arī tas izklausās vienkārši, slēpošanas kombinezons ir sarežģīta aktīvā sporta apģērba sistēma un lai saglabātu tam paredzētās funkcijas mūsu šūšanas meistari sākotnēji to novērtē un tikai tad izvēlas optimālo risinājumu sporta tērpa iešūšanai.

sleposanas-bikses-saisinat

Ja jau laicīgi gatavojaties braucienam ar savu auto vai ar kādu no slēpošanas ceļojumu aģentūrām uz Livigno, Val Garden, Plose, Soldena, Val di Sole vai slavenajiem Šveices, Francijas trīs ieleju kūrortiem, atnesiet uz LaVita šūšanas darbnīcu Tērbatas ielā 22/24, Rīgā savas slēpošanas vai snowborda bikses, mēs tās piemērosim tieši jums.

Lai rezultāts būtu labāks, varat jau mājās uzvilkt savus slaloma zābakus vai snovborda zābakus kopā ar biksēm un ar adatiņu iezīmēt cik garas bikses jūs gribētu. Nav svarīgi kurā kā tas izskatīsies, varat vienkārši uzlocīt un piespraust ar adatu, meistari zinās un mācēs saprast un rezultātā, jums būs augumam piemērotas saīsinātas slēpošanas bikses ar saglabātiem rāvējslēdzējiem, šķēlumiem un ventilācijas sistēmām.