Citādas kāzu kleitas

Rāvējslēdzēju remonts
26/01/2017
itāļu krekla aproce
Vīriešu krekla piedurkņu saīsināšana
14/03/2017
Kāzu kleita no LaVita

Šī ir īpaša diena Tavā dzīvē, tātad visam tajā ir jābūt īpašam, īpašs smaids Tava līgavaiņa sniegtajos ziedos, dzirkstošas debesis ar putnu treļļiem, septiņi tilti laimei un kāzu kleita.

Protams, kleitu ir iespējams iegādāties neskaitāmajos Avotu ielas kāzu kleitu veikalos. Jā, tie visi liekas vienādi, bet iespējams kāds Tevi uzrunās. Tomēr, ja vēlies kaut ko ar dvēseli un tikai Tev un Tavai dienai radītu, tad izvēlies citādas kāzu kleitas LaVita svētku sajūtu veikaliņā, vai arī šuj to mūsu sapņu kleitu darbnīcā.

Tavai kāzu dienai mēs esam pietaupījuši savas labākās idejas.

Klasiskās veikala A līnijas kāzu kleitas, lai arī ir vienkāršākais ceļš uz sapni par princesi pils ballē, vairs nepārsteidz un bieži vien neuzrunā. Skaisti, bagātīgi, bet … bet nav tās dzirksts, ko vēlies sajust.

LaVita šūšanas darbnīca šai sezonai piedāvā izvēlēties zvana veida kāzu kleitas, kas sniedzas pāri celim, bet nenosedz potīti, vairāk pazīstamas kā (Tea Length tipa kleitas). Un tomēr, neatkarīgi no tā, ko saka eksperti, jebkurš kleitas modelis, kas Tevi uzrunā un ļauj Tev tajā sajust vieglu svinīgumu ir īstais, Tavējais.

Pirms dodies pa sava skrodera vienīgais, ko būtu vēlams zināt ir datums, kurā Jums ir kāzas un aptuveni nojaust, kāda stila kleitu vēlies 🙂

Audumi, fasons, izmēri, kritums un krāsu saskaņa, tas jau ir Tavs un LaVita šūšanas un dizaina meistaru kopējs darbs.

Kleitas uzšūšanai ideāls termiņš būtu četras nedēļas, tomēr kāzu un svētku starpsezonā var uzšūt arī divās nedēļās. Auduma atrašana, saskaņošana un izvēle, piemērīšanas un pats šūšanas darbs nenotiek pāris stundu laikā, tādēļ atšķirībā no frizūras veidošanas, to labāk neatstāt uz pēdējo brīdi.

Rezervējot tikšanās laiku ar mūsu šūšanas meistariem, Tu iegūsi iespēju saņemt individuālu konsultāciju sev izdevīgā laikā, komfortablos apstākļos mūsu sevišķo viesu zālē.

Ja dzīvojat ārpus Latvijas, kleitu ir iespējams uzšūt pēc jūsu mēriem un nosūtīt pa pastu vai ar kurjeru. Sazinieties ar mums, izmantojot WhatsApp vai sūtiet vēstuli